Extra informatie

Stichting Dierenopvang Ravenstein staat voor kwaliteit. Wij hebben dan ook dierenwelzijn hoog in het vaandel. We beschikken over diverse vergunningen en certificaten die laten zien waar wij voor staan. Onze hoofdverzorgers zijn in het bezit van vakbekwaamheid opleidingen en we worden jaarlijks gecontroleerd door diverse controlerende instanties zoals de omgevingsdienst, inspectie dierenbescherming en gemeente. Dit vinden wij ook heel belangrijk want samen houden wij onze service op topniveau.

Elk dier dat wij opvangen moet een prettige tijd beleven, of dat nu voor kort verblijf is of wanneer het dier wat langer moeten blijven. We zijn een geheel zelfstandige stichting. Natuurlijk werken wij graag samen met diverse instanties zoals wij al doen, bijvoorbeeld met Stichting Dierenambulance Brabant Noord-Oost. Dit is één van onze partners die in veel gevallen het veilig en vakkundig vervoeren van de dieren verzorgen. 24/7 bereikbaar via 085 2738899 of info@dabno.nl.

Dierenarts Klaver4dieren uit Dodewaard, mede onze verdovingsspecialist die ter plaatse kan komen bij een calamiteit via info@klaver4dieren.nl of 0488 410040. Wenst u ook een samenwerking aan te gaan, neem dan contact op met 06 40326203 of info@dierencentrumravenstein.nl.

Extra informatie

Vakantieopvang voor dieren

De vakantieopvang is één van onze speerpunten. Als de baasjes op vakantie gaan dan zijn natuurlijk de dieren van harte welkom om ook een prettige vakantie te vieren op hun manier in een veilige omgeving met ruime binnen- en buitenverblijven.

Voor elke diersoort een passend verblijf. Honden en katten vangen wij niet op voor de vakantietijd, alleen in de noodopvang. We verwijzen u voor honden en katten door naar een dierenpension, bijvoorbeeld een partner zoals Honden en kattenpension de Ankerplaats in Herpen via 0486 413760.
 

Online afstand doen van een dier

U moet via onze website het afstandsformulier invullen wanneer u er zeker van bent dat u afstand wil doen van uw dier. Niet alle dieren kunnen zomaar worden afgestaan. Hier op onze website vindt u de lijst met dieren waaruit u een keuze kunt maken. Staat uw dier er niet bij, stuur dan een e-mail naar info@dierencentrumravenstein.nl. Na het invullen van de gegevens en de gegevens van het dier, kunt u kiezen om het dier op te laten halen of zelf te brengen.

Na afronding van uw gegevens en van het dier volgt een directe betaling via onze veilige website. Nadat dit is afgerond, heeft u digitaal afstand gedaan van uw dier. Alle rechten en plichten zijn dan over gegaan van u naar het opvangcentrum en het opvangcentrum is dan verder verantwoordelijk voor het dier. Er moet dan binnen 24 uur een afspraak gemaakt worden om het dier te brengen of op te laten halen door ons. Dit doet u heel gemakkelijk per telefoon 06 40326203. Vermeld altijd uw reserveringsnummer!

U kan natuurlijk ook per telefoon informatie opvragen. U kan helaas geen afstand doen via de telefoon. Wel direct een afspraak maken. Let op: bij sommige dieren is een registratie verplicht!

Extra informatie