Vakantieopvang dieren reserveren

De vakantie opvang

De vakantie opvang is een van onze speer punten. Als de baasjes op vakantie gaan, dan zijn natuurlijk de dieren van harte welkom om ook een prettige vakantie te vieren op hun manier in een veilige omgeving. Wij bieden ruime binnen en buiten verblijven aan voor elk dier een passend verblijf. Wensen kan u altijd kenbaar maken.
Brengen en ophalen van uw dieren kan meestal vanaf 11.00 tot  ongeveer 14.00 elke dag. Bezoek is dan altijd mogelijk, wel op afspraak. via 0640326203, Dus u belt een dag voordat u komt even om een tijd af te stemmen hoelaat u de dieren komt brengen. Het ophalen spreekt u dan af als u de dieren komt brengen. 

Voor elke diersoort een passend verblijf. Ruime knaagdieren en konijnenopvang. Watervogel en pluimvee rennen. Hangbuikzwijn en geiten weides met nachthok. Paarden en pony stalling. Helaas voor Honden en katten is er alleen noodopvang mogelijk. 

Log in vereist

Om vakantieopvang te reserveren moet u eerst inloggen. Of een account aanmaken als u dat nog niet heeft gedaan, zodat u daar makkelijk uw reservering terug kan vinden en tarieven kan inzien. Na de betaling is de reservering pas definitief. U kan nog altijd volgens de geldende voorwaarden de reservering tijdig kostenloos annuleren!

Voor de tarieven van de opvang kijken u bij de pagina over ons :  Tarieven 

https://www.dierencentrumravenstein.nl/algemene-voorwaarden